Segédeszközbolt

Vényre kapható fehér botok fotóval

Segédeszközök 2015-ös évre

Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezetének Vezetősége

Adószáma: 18497221-1-07
Bankszámlaszám: OTP 11736006-20368854

Címe: 8000 Székesfehérvár, Oskola u.6.
Tel: 06-22-872-232
06-20/373-0990
Honlap: www.vakokgyengenlatok.hu
vgyfmsz@gmail.com
Elnök: Mellár Renáta
vakokgyengenlatokelnok@gmail.com

 

SEGÉDESZKÖZBOLT!

A Segédeszközboltban megtalálják azokat a speciális használati tárgyakat, gyógyászati segédeszközöket, kiadványokat és szoftvereket, melyek a látássérültek mindennapi életét könnyebbé teszik.

Az írásban megrendelt árut postai utánvéttel tudjuk elküldeni. Természetes személy tagok esetén kérjük, hogy a megrendelésben a tagsági igazolvány számát feltüntetni szíveskedjenek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a listában szereplő árak és készletek változhatnak; ezért megrendelés előtt érdeklődjenek irodánkban vagy a következő telefonszámunkon 0622/412-520, vagy a vgyfmsz@gmail.com e-mail címen.


A tagi kedvezmény igénybevételének feltétele:


–         természetes személyek esetén a tagsági díj tárgyévre történt befizetésének igazolása a tagsági könyv helyszíni bemutatásával, postai megrendelés esetén az egyesülete által kiállított igazolással e-mailen vagy faxon eljuttatva. Természetes személy tagok esetében kedvezményes áron a segédeszközökből alkalmanként maximum 1-1 db vásárolható.

–         tagegyesületek esetén az egyesület hiteles nyilatkozata, hogy a beszerezni kívánt segédeszközök költségét nem az MVGYOSZ-től leosztott költségvetési támogatásból, illetve SZJA 1%-os támogatásból, illetőleg nem egyéb pályázati támogatásból fedezik (a nyilatkozat ezen oldalról letölthető). Az egyesület kötelezettséget vállal arra, hogy az eszközt saját tulajdonában tartja, azt más szervezet számára semmilyen formában tovább nem adja és azt kizárólag az alapszabályában meghatározott célok, megvalósításának elősegítésére használja. Egyéb esetben a segédeszközöket tagegyesületeink részére is a közületekre vonatkozó áron tudjuk biztosítani.

Amennyiben csak Braille-kiadványt rendelnek, kérjük, hogy az árát előre küldjék el, mivel ezek postai szállítása díjmentes. Kérjük, hogy a pénzesutalványra olvashatóan írják rá nevüket és pontos lakcímüket irányítószámmal; a hátoldalon pedig tüntessék fel a megrendelt áru nevét.

Érdeklődni lehet:

Telefonon:

Hétfőtől – Péntekig, mindennap 9-17 óráig

Személyesen:

Minden héten szerdán nyitvatartási időben 9-15 óráig.

Tisztelettel:

Mellár Renáta

Elnök

Vényre kapható fehér botok fotóval

Segédeszközök 2015-ös évre