A műsor előadói állank a közönséggel szembe a színpadon

Anyák Napi Műsor

Köszönetnyilvánítás a Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezete Anyák Napi előadás szervezéséért és lebonyolításáért és az előadásokért.

 

A Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezete 2015.évi Anyák Napi Műsorára került sor 2015.05.08.-án.

Előadóink:
Arany-Szabó Irén a Tihany Vándorszínpad színésznője
Kondász Renáta a Vörösmarty Színház egykori vendégművésze
Tőke Zsófia a VI. versünnep III. helyezettje
Mihály Szidónia a VI. versünnep III. helyezettje
Hajdú-Sobor Csaba a VI. versünnep I. helyezettje
Fűrész Diána Szabadúszó színész
Rácz Tamás Szabadúszó színész

A rendkívül sikeres és magas színvonalú Anyák Napi rendezvényre a Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezetének valamennyi hölgy tagja elment.
A nagy érdeklődésre számot tartó Anyák napi rendezvényhez hozzájárult a Jeruzsálemi Szent Lázár Kórházi Lovagrend Dámája, (Mellár Renáta).
Mellár Renáta elmondta, hogy munkájával az Anyák Napi rendezvényt az édesanyákról való megemlékezés ápolása mellett a Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezete jó hírét közvetíti a világban.

A gigantikus szervezői munkát Lukács Renáta a Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezetének Szakmai vezetője végezte rendíthetetlen energiával.
A szervezésben Lukács Renáta segítői voltak: Lukács Tímea, Boldizs Szabolcs és Felner Csaba.

Mellár Renáta elismerését és háláját fejezte ki Lukács Renátának és segítőinek, az Anyák Napi rendezvény megszervezésében nyújtott elévülhetetlen munkájukért.

Mellár Renáta a Jeruzsálemi Szent Lázár Kórházi Lovagrend Dámája külön köszönetben nyilvánítja azokat a kiváló színészeket és előadókat, akik az egész rendezvény alatt biztosították a jó hangulatot és elévületlen vidámságot.

Mellár Renáta egyébként a Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezet Elnöki pozícióját is elfoglalja a szervezet irányítása élén.

Hálás köszönet a szervezőknek és színészeknek az Anyák Napi rendezvény színvonalas, hangulatos lebonyolításáért és szervezéséért.

A fényképek és a videók délelőtti és délutáni felvételei egyaránt felkerülnek a facebook oldalunkra.

Köszönöm!

Üdvözlettel:
Mellár Renáta
Elnök