Szaloncukorgyűjtés

A Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezete idén először, szervez szaloncukorgyűjtést!

Szeretnénk néhány szem finom szaloncukorral szebbé varázsolni a látáscsökkent családok karácsonyát.

A Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezetének most mindenki segíthet, aki szeretne látáscsökkent gyermekeknek és családoknak boldogságot hozni karácsonyra. 
Szeretnénk, ha a legtöbb látáscsökkent családnak és gyermeknek segíthetnénk az ünnepét szebbé varázsolni egy kis szaloncukorral.

Az akció célja egyszerű, de annál nemesebb: szaloncukrot juttatni olyan rászoruló látáscsökkent családok gyermekei számára, akiknek sok esetben ez az egyetlen ajándékuk.

Mellár Renáta, a Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezete elnöke elmondta: „Úgy gondolom, tavaly sok látássérült család és gyermek karácsonyát tettük szebbé közös összefogással, az adományozók segítségével.
Remélem, idén is lehetőségünk lesz, minél több látáscsökkent kisgyermeknek és családnak örömet szereznünk azzal, hogy egy-egy csomag szaloncukorral boldog perceket csempészünk a látáscsökkentek számára egyébként is nehéz ünnepekbe.”

Idén a program november 10-től, december 9-ig tart.
Szaloncukor adományokat a Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezete irodájában gyűjtjük. A pontos cím: 8000 Székesfehérvár, Oskola utca 6.

„A karácsony sajnos sokak számára az ünnep helyett inkább nehéz időszakot jelent”, hiszen a nélkülözés, amikor még csak annyi pénzünk sincs, hogy gyermekeinknek vegyünk egy csomag szaloncukrot az, borzalmas.
Csodálatos dolog, amikor kezünkben egy csomag szaloncukor és oda nyújthatjuk egy picike gyermeknek, aki lehet, hogy már több éve nem evett szaloncukrot, de az sincs kizárva, hogy még soha.

Szeretnénk segíteni a látáscsökkent családok ünnepét!

Arra kérjük Önöket is, kedves lakosság, hogy segítsenek szervezetünknek a gyűjtésben és okozzunk boldog ünnepet a látáscsökkent családoknak, közös erővel.

Köszönjük a segítségüket!

Tisztelettel:
Mellár Renáta, Elnök

Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezete

Adószáma: 18497221-1-07
Címe: 8000 Székesfehérvár, Oskola u.6.
Tel: 06-22-412-520
Honlap: www.vakokgyengenlatok.hu
E-mail: vgyfmsz@gmail.com

Számlaszám: 11736006-20368854-00000000