Tagsággal járó egyéb kedvezmények

Az alábbiakban összefoglaltuk, milyen kedvezményekre jogosít a Vakok és Gyengénlátók Szervezete által kiadott tagsági igazolvány!

– INGYENES MŰZEUMLÁTOGATÁS

A 194/2000. számú Kormányrendelet értelmében Magyarország egész területén valamennyi múzeum ingyenesen látogatható az érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező személy és egy fő kísérője számára.

Így többek között ingyenes: Magyar Nemzeti Múzeum, Természettudományi Múzeum, Közlekedési Múzeum, Iparművészeti Múzeum, Terror Háza Múzeum;

 

– KEDVEZMÉNYES ÁLLAT- ÉS NÖVÉNYKERTI BELÉPÉS

Az érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező személy és egy fő kísérője kedvezményes áron látogathat a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

 

– INGYENES RÉSZVÉTEL A PETŐFI CSARNOK RENDEZVÉNYEIN:

Az érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező személyt a Petőfi Csarnok térítési díj nélkül vendégül látja saját rendezvényein.

 

– T-MOBILE KEDVEZMÉNYES DÍJCSOMAG:

Az érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező tag igénybe veheti a T-Mobile által kínált, kedvezményes díjcsomagot, amely igen kedvező percdíjakat, mobilnet lehetőséget, illetve 3 kiválasztott 30-as telefonszámhoz havonta 100 óra 0 Ft-os beszélgetést biztosít. Előfizetési díja 100%-ban lebeszélhető. A díjcsomagot a T-Mobile üzleteiben lehet igényelni.

 

-VODAFONE-OS KEDVEZMÉNY:

Az érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező személy beléphet a Vodafone által nyújtott MVGYOSZ flottába, amely rendkívül kedvező percdíjakat biztosít másodperc alapú számlázással, 100%-ban lebeszélhető előfizetési díjjal, flottán belüli ingyenes beszélgetéssel.

 

– INGYENES HANGOSKÖNYVTÁR HASZNÁLAT:

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Székházában található Hangoskönyvtár szolgáltatásait az érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező személy ingyenesen veheti igénybe. Több mint 3000 példány szépirodalmi mű kölcsönözhető.
http://www.mvgyosz.hu/hangoskonyvtar

 

– INGYENES BRAILLE KÖNYVTÁR HASZNÁLAT:

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Székházában található Braille könyvtár szolgáltatásait az érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező személy ingyenesen veheti igénybe. Több mint 1000 szépirodalmi mű kölcsönözhető.  http://www.mvgyosz.hu/braille-konyvtar

 

– INGYENES JOGI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS:

Az érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező személy bármilyen jogi témával kapcsolatos tanácsadást és ügyintézési segítséget kérhet.                                                                             http://www.mvgyosz.hu/jogsegelyszolgalat

 

KEDVEZMÉNYES SEGÉDESZKÖZVÁSÁRLÁS:

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségében található segédeszközboltban az érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező személy kedvezményesen vásárolhat vakügyi segédeszközöket.

 

– KEDVEZMÉNYES ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉG:

Az érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező személy és egy fő kísérője igénybe veheti a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének Balatonbogláron található üdülőjét.

– VAKVEZETŐ KUTYA IGÉNYLÉS:

Az érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező személy jogosult vakvezető kutya igénylésére.

Tagsággal járó egyéb kedvezmények - Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezete